Evenementen

Culinaire Crimitocht

Garten des Nazareners
26 mei 2019 - 14:00

Het Natuurpark Moor-Veenland nodigt u uit voor een tweetalige “Culinaire Crimitocht” op 26 mei in de „Garten des Nazareners“ in Twist. Het programma omvat geselecteerde misdaadthrillers en het proeven van diverse kruiden. Hier gedijen namelijk talrijke planten uit de Bijbel en geneeskrachtige kruiden uit middeleeuwse kloosters – het perfecte decor voor een crimineel-culinaire zoektocht naar aanwijzingen.

De twee tuinders Ute Dederer en Dr. Silke Hirndorf wijden zich aan de verschillende kruiden en leggen u uit wat er in de planten zit – naar het voorbeeld van pater Gwendal.

Als u durft, kunt u met de twee natuurparkgidsen fijn gekruide gerechten proberen. Maar niemand hoeft zich zorgen te maken over het slachtoffer worden van een kruid, integendeel: de kruiden versterken de interne organen. Er zijn slechts twee bijwerkingen: spanning en plezier.

Is het moord of geneeskunde? De dosis bepaalt…

De tour begint om 14:00 uur in de „Garten des Nazareners“ (Am Kanal 44, 49767 Twist) en duurt ongeveer twee uur. De kosten bedragen € 9,00 per persoon, inclusief proeverij. Voor kinderen tot 14 jaar is de deelname gratis.

Gelieve vooraf aanmelden bij Ute Dederer via utedederer@gmail.com of Silke Hirndorf via hirndorf@emsland.com.
Am Kanal 44
Twist

Routebeschrijving: