Evenementen

Folk an de Gruppe

Pastoor zien bos
21 september 2019 - 16:00

De organisatie van Folk an de Gruppe heeft gisteravond de timetable bekend gemaakt van het in populariteit sterk groeiende festival op aanstaande zaterdag, 21 september. Dit jaar is besloten om met twee podia te gaan werken om de artiesten in de line-up elkaar snel en soepel te laten opvolgen. Het publiek mocht meehelpen een naam te verzinnen voor de beide podia, maar hieruit zijn geen namen gekozen. De podia heten morgenavond “’t ien” en “of ’t ander”. Of dit de vaste namen blijven is nog niet bekend.

Timetable

  • Rocket Chair zal zaterdag om 16:00 uur het spits afbijten op podium “of ’t ander”. De band gaf eerder dit jaar al een knallend optreden tijdens Rumah Live.
  • Om 17:00 uur betreedt Hannah Mae het podium “’t ien”. Hannah Mae is een opkomend talent die dit jaar tekst en muziek heeft geschreven met Daniël Lohues en Ilse de Lange. Onlangs is haar nummer “Back to you” het lied van de reclamecampagne van supermarktketen Plus geworden.
  • Rond 18:15 uur is er op hetzelfde podium een verrassingsoptreden.
  • Feather & The White zal om 19:00 uur een optreden verzorgen op “of ’t ander”. Dit Nederlandse duo zorgt voor blues- en groovende rock ’n roll-achtige klanken met vintage gitaareffecten.
  • Om 20:15 uur worden de hits van Johnny Cash en June Carter opnieuw leven in geblazen door de Def Americans op “’t ien”.
  • Om 21:45 uur staat op “of ’t ander” een optreden van Cookhouse gepland. Twee broers die tezamen met hun band folk- en popmuziek maken met een creativiteit die volgens hen alleen in de keuken kan ontstaan.
  • Rond 23:15 uur zal niemand minder dan Daniël Lohues het podium “’t ien” betreden. De singer/songwriter uit Erica doet dit jaar met zijn band diverse locaties aan met zijn clubtour ‘Elektrisch Live’. Ongetwijfeld zullen zaterdagavond een aantal nummers van deze tour voorbij komen.
Vanavond, vrijdag 20 september, is iedereen tussen 19:00 uur en 21:00 uur alvast van harte welkom in ‘pastoor zien bos’, de tuin van de kerk aan de Europaweg in Nieuw-Schoonebeek. Er is dan gelegenheid om alvast de sfeer te proeven en t-shirts, hoodies en munten te kopen. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina en de website van Folk an de Gruppe.

Routebeschrijving: