Evenementen

Wulf op Rumah Live

Sportpark De Gruinte
29 juni 2019 - 00:00

De organisatie van Rumah Live heeft voor het festival op 29 juni 2019 niemand minder dan Wulf gecontracteerd. Het programma wordt verder gevuld door Hardcore Vibes, Stones Sessions en Rocket Chair.

Wulf

Wulf was in 2018 niet van de radio en streamingservices af te slaan. Met hits als ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’ is het een jaar geworden om niet snel te vergeten, waarbij hij onder meer op festivals als Paaspop, Concert at Sea en Tuckerville optrad. In 2019 ziet zijn langverwachte debuutalbum het licht en is Wulf samen met Heavn en Douwe Bob genomineerd voor een Edison Award 2019 in de categorie Pop.

Hardcore Vibes

Hardcore Vibes is een 6-koppige band met zangeres, die live alle bekende happy hardcore-nummers uit de jaren 90 speelt. Hits zoals Have you ever been mellow, Never alone, Eternity en Get ready for this worden door ‘hardcore vibes’ uit de kast gehaald. Haal je Aussi maar weer van zolder en scheer je kop kaal, want we gaan HAKKEN!

Stones Sessions

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is niet voor niets dat vijf jonge, talentvolle muzikanten van o.a. de band van Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.

Rocket Chair

De mannen uit Nieuw Schoonebeek en Erica zijn al enkele jaren flink aan het oefenen en hebben al enkele optredens achter de rug maar nog niet op Rumah Live. De hoogste tijd dus een podium te bieden voor deze opkomende lokale rock band.

“Wij zijn al enkele jaren aan het repeteren en hebben wat ervaring op gedaan in een paar kroegen in de omgeving en op FestErica. Op een gegeven moment weet je dat je klaar bent voor een groter podium. Toen de organisatie ons vroeg of wij wilden optreden op Rumah Live, was de keuze snel gemaakt”, aldus Jelle Schepers, die hierbij een nieuwe weg met zijn band Rocket Chair inslaat.

Met covers van Foo Fighters en Velvet Revolver haalt de organisatie naast de rock van Unplaceables & The Black Ravens nu ook moderne rock in huis.
Europaweg 164
Nieuw-Schoonebeek

Routebeschrijving: